DENNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK

POLEDNÍ MENU SE PODÁVÁ DENNĚ OD 11 HODIN V PIVOVARSKÉ RESTAURACI PIVOVARU KOLČAVKA V LIBNI

 

        POLEDNÍ MENU NA ÚTERÝ 22. LEDNA    
                       
  POLÉVKA                
                 
  Gratinovaná francouzská cibulačka 33,-    
  Zeleninový krém 33,-    
     
  DENNÍ MENU                
                         
  Polévka dle výběru 124,-    
  Marinované kuřecí řízečky v pivním těstíčku, bramborová kaše    
             
  HLAVNÍ JÍDLA                
                   
  1. 150 g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem 114,-    
       
  2. 150 g Marinované kuřecí řízečky v pivním těstíčku, bramborová kaše 112,-    
     
  3. 250 g Penne s kuřecím masem špenátem a smetanou 111,-    
       
  4 250 g Zeleninový salát s grilovaným Hermelínem 109,-    
                 
  5. 100 g Okurkový salát 25,-    
                 
  6. 100 g Rajčatový salát 25,-    
               
  MINUTKOVÁ JÍDLA DOBA PŘÍPRAVY CCA. 15 MINUT    
                         
  7. 150 g Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a opečeným bramborem 143,-    
         
8. 150 g Smažený sýr (Eidam, Hermelín, syrečky) dle výběru, 113,-    
        příloha (vařené nebo šťouchané cibulové brambory),      
        domácí tatarská omáčka      
                         
        Dobrou chuť      
                         
               
                         
                         
                         

MINUTKOVÁ JÍDLA DOBA PŘÍPRAVY CCA. 15 MINUT


Podávaná jídla v naší nabídce mohou obsahovat alergeny. „Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.“

Restaurace a hudební klub VEČERNÍ ŠKOLA a pivovar KOLČAVKA

Nad Kolčavkou 8/907,  190 00 Praha 9 - Libeň
Tel.: +420 736 735 685, 730 899 858

Email: thv@seznam.cz, spravce@pivovarkolcavka.cz
http: www.vecerniskola.eu,www.pivovarkolcavka.cz

 
provozuje THV gastro-pikant s.r.o Nad Kolčavkou 907/8 Praha 9 IČ: 04569474
Andrea Tesárková ,odpovědný vedoucí
Pavel Jimmy Andr, správce pivovaru